Världens bästa community

Gå med i vår Patreon community för att fördjupa dig och disskutera mer

Vilket värde får du ut av Patreon?

Uppdatering & analyser

Tillgång till löpande uppdateringar om ekonomiska händelser, omvärldens utveckling, insikt i kryptomarknaden och hur vi ska tackla det.

Tillgång till unik community

Tillgång till en helt skräddarsydd community på discord där man har fri tillgång att fråga, få tips, diskutera och dela med sig av egna tankar inom olika områden.

Frågor & diskussioner

Möjligheten till att diskutera och fråga i communityn och exlusivt till mig, samt får ta del av hur jag själv agerar framåt och resonerar för min egen utveckling.

Våra paket

Bas

I detta paket får du tillgång till alla artiklar som publiceras på Patreon-sidan och även visar stöd och hjälper arbetet på Investhalal att fortsätta framåt och utvecklas. Va en del i denna nya eran av medvetenhet kring ekonomi och investeringar. Idagsläget finns över 45+ artiklar uppe på sidan.
59:-/månad

(Beroende på dollar kursen)

Läsa alla artiklar och analyser

Deluxe

Detta paket är för den som både vill stödja och få tillgång till en skräddarsydd likasinnad community! En plattform med tillgång till löpande uppdateringar om ekonomiska händelser, omvärldens utveckling, och insikt i kryptomarknaden och hur vi ska tackla det. Allt från kryptoköp, prepping och förberedelser till bokrecensioner, och support!
169:-/månad

(Beroende på dollar kursen)

Allt i Bas + tillgång till Discord gruppen

Missa inte chansen, gå med nu!